Phone Mail

  • 03 435 29 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Language Switcher

Slider Home

  • Wedding
  • Home K9Unit
  • Home Security
  • Home Diner

Uw partner in bewaking-security

Bij Mentor Worldwide Security Services, onze fundamenteel programma is: “Ultimate Security, our company’s Key Target”
Dit “statement of principles” is niet zomaar gekozen. Het is in één zin geformuleerd waar we voor staan. Goede diensten voor een eerlijke prijs met gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten.

De oprichters van M.W.S.S. zijn mensen die hun sporen reeds lange jaren verdiend hebben in de sector. Ieder van hen met zijn of haar specialiteit. Door op te merken waar velen tekort schieten, hebben zij een firma opgericht om betere kwaliteit te kunnen bieden, gepaard gaande met een hogere tevredenheid van hun cliënteel en medewerkers. Wij hebben niet de ambitie om de grootste te worden in België, maar streven ernaar om de beste te blijven in onze dienstverlening, flexibiliteit en werkbaarheid met tevreden mensen alom.

Wij engageren er ons toe om, op regelmatige basis contact te hebben met u als klant en met onze medewerkers, zodat continue bijsturing kan gegeven worden waar dit nodig zou blijken.U weet ook, dat wetten en reglementen snel kunnen veranderen, procedures dienen aangepast te worden, mensen moeten gebrieft worden. Hiervoor heeft u een post-overste ter plaatse. Deze mensen kunnen niet altijd alles zelf doen en daarom bieden wij hen een ondersteuning vanuit de firma.Zo kunnen  zij zich volledig aan hun taak wijden en niet beslommerd worden door administratieve taken opgelegd door het hoofdhuis.

Tevredenheid wordt niet geuit in een jaarlijkse meeting, maar is een voordtdurend proces waar dagdagelijks moet aan gewerkt worden, zodat u als klant er de uiting van ziet en voelt bij de inzet van onze medewerkers. Tevredenheid aan beide zijden, daar gaat het toch om, en dit is waar Mentor Worldwide SecurityServices zich voor engageert tegenover u als klant en zij die op het terrein staan.

Mentor Worldwide Security Services is een security bedrijf herkend door het ministerie van Binnenlandse Zaken in het kader van de volgende officiële nummer: Verg .Fod .Binn .Zaken.16.1080.12.